Kwaliteit en service staan bij ons bedrijf voorop. Heeft uw tuin of terras een nieuwe uitstraling nodig?

VOLG ONS
Top
Image Alt

Over ons

OVER GRASS&STONE

Wij heten u van harte welkom op de website van Grass & Stone. Grass & Stone is een klein en persoonlijk hoveniersbedrijf, dat veel ervaring heeft in aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen maar ook in terras en opritten met als specialisatie gepolierde beton. Grass and Stone is het bedrijf van Jayson Wanderstein.

WAAROM KIEST U VOOR GRASS&STONE
  • Binnen 5 werkdagen antwoord op uw aanvraag
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Duidelijk plan of ontwerp
  • Uw wensen gecombineerd met ons advies
  • Duidelijke eerlijke offerte
ONS WERK

Wij werken elke dag opnieuw naar de mooiste tuin, de mooiste gepolierde beton, het mooiste terras en ga zo nog maar even door. Dit zorgt ervoor dat we scherp blijven in wat we doen. De klant achteraf laten genieten van ons gepresteerde werk brengt bij ons een glimlach op ons gezicht. We komen steeds op het afgesproken tijdstip aan en zorgen ervoor dat elke dag alles keurig is opgeruimd. Al onze werken doen we graag vooraf in samenspraak met de klant. We zetten het op papier, maken een schets of volgen het plan dat een architect ons opdraagt. Enkel door structureel te handelen kom je terecht in een pracht van een tuin of een mooi terras of oprit. Zijn er toch nog vragen? Geen nood, door ons contactformulier in te vullen kunnen we jou snel verder helpen.

ONZE DIENSTEN

Je kan bij Grass and Stone terecht voor verschillende diensten die zich buiten jouw huis plaats vinden. Zo zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van gepolierde beton vloeren of terrassen maar ook kasseien of klinkers horen in ons takenpakket. Allesomvattend wat tuin betreft, dan hebben we het over: graszoden, grasmatten, aanleg van een nieuwe tuin, onderhoud van uw tuin, renovatie van een tuin, beplantingen, plaatsen van pergola’s of tuinhuizen, vijvers of zwemvijvers, aansluiten van filtersystemen, beplanten van bomen en hagen, alle soorten snoeiwerken en nog vele andere zaken.

Wij hebben het gepaste materiaal en de juiste handen ter beschikking. Kijk vrijblijvend maar eens naar onze referenties van reeds uitgevoerde werken.

Skills
Gepolierde beton 0
Tegelwerken 0
Opritten 0
Terrassen 0
Kunstgras 0
Afsluitingen 0
Klanten

Tuin van a tot z volledig aangepakt. Ik ben een gelukkig man.

PAUL Erondegem

Ik ben heel blij met mijn gepolierd terras. Onderhoud is zoals je beloofde. Bedankt voor de supperservice!

SOPHIE Aalst

Grass and Stone kwam bij ons langs voor de aanleg van onze zwemvijver. Jouw werk was elke dag netjes opgeruimd en een streling voor het oog. Keep up!

PETER Wieze